Safeguard

STEKO

Ny certificeret installatør.

Vi er glade for at kunne præsentere KEYPARTNER i København som ny certificeret installatør af tågesikring fra Concept Smoke Screen.
KEYPARTNER er en ambitiøs sikringsinstallatør, der udfører alt inden for låse og sikring til både erhverv og privat. Virksomheden har siden 2015 hjulpet adskillige københavnere og beboere i omegnen med alt fra låseservice, til sikring af deres hjem, firma eller boligforening.

I dag består KEYPARTNER af 8 dygtige ansatte med en bred kompetenceramme. Virksomheden bestræber sig hele tiden på at videreuddanne deres medarbejdere, for at sikre en høj kvalitet og at være up to date med det nyeste inden for låse og sikkerhed. Derfor har KEYPARTNER valgt at certificere flere af deres montører i salg, teknik og installation af tågegeneratorer fra Concept Smoke Screen.
Concept Smoke Screen har over 40 års erfaring med produktion af tågegeneratorer, og producerer nogle af markedets bedste tågegeneratorer.
Tågegeneratorerne fra Concept Smoke Screen er bygget med henblik på høj sikkerhed, ydeevne og bred anvendelighed. Det betyder, at alt fra selv de mindste rum som en varebil, til de største lagerlokaler, kan sikres med tågegeneratorer

Scroll to Top