Safeguard

Om Safeguard

Navnet Safeguard er kendt af mange, der har arbejdet med sikring og sikkerhed. Navnet stammer helt tilbage fra 1985, hvor der blev fokuseret på forskellige sikkerhedsområder som sikkerhedsetiketter, plomber og lignende for at sikre transporter af dokumenter, pengeposer fra detailhandlen og transport af varer mod svindel i form af uretmæssig åbning og dermed adgang til værdier eller fortrolige oplysninger.

Safeguard var ligeledes first mover indenfor IP overvågningsteknologi og alarmer og fremstillede i mange år selv avancerede og driftsikre systemer, hvoraf mange faktisk stadig er i drift i hele landet.

Det har i særdeleshed været detailhandlen, der har benyttet sig af ydelserne fra Safeguard. I detailhandlen er marginalerne ofte små og derfor er der stor fokus på systemer og rutiner, der dels forebygger og dels gør en efterforskning lettere i tilfælde af at der sker uregelmæssigheder, der skal undersøges nærmere.

Safeguard har efter en opsplitning ændret fokus, hvorefter Guarding, der har over 20 års erfaring med sikring og sikkerhed, specielt med fokus på detailhandlen, servicerer sikringskunderne fra Safeguard.
Safeguard fokuserer nu udelukkende på at finde og udvikle sikkerhedsprodukter inden for områderne adgangskontrol, alarm, videoovervågning og tågesikring, for dermed at være med til at sikre en mere tryg hverdag.
Produktsortimentet er begrænset til få varegrupper, hvor produkterne gennemgår en grundig evaluering. Ofte tilbydes innovative løsninger, der ikke er på det danske marked i forvejen og Safeguard er hele tiden på udkig efter nye produkter, hvor Safeguard mener at disse kan gøre en forskel i forhold til at skabe en mere tryg hverdag.
Safeguard sælger udelukkende sine produkter og løsninger til installatører og sikringsgrossister.

Adgangskontrol

Tågesikring

Videoovervågning

Scroll to Top