Safeguard

Saniguard

SANIGUARD

På alle områder omkring sikkerhed ønsker vi alle at gøre alt, hvad vi kan for at sikre os selv og vores kære. Som et sikkerhedsfirma tager vi vores løfte om sikring og sikkerhed alvorligt.

Vi ønsker at tilbyde produkter, der virkelig sikrer mennesker mod enhver potentiel risiko. Derfor markedsfører vi nu Saniguard.

Saniguard er en let og bærbar tågegenerator, designet til at desinficere såvel små som store lokaler.

Dette produkt er ideelt til brug i lokaler, hvor hygiejne er af altafgørende betydning og udviklet til at give dig ro i sindet selv i udfordrende tider.

 

 

Sådan virker det

Saniguard genererer en desinficerende tåge der desinficerer kritiske områder.

Den trådløse betjening reducerer rengøringspersonalets indsats. Aktiver Saniguard i det område, der skal desinficeres og Saniguard stopper auto- matisk efter en foruddefineret tid eller ved brug af fjernbetjeningen.

De mikroskopiske partikler i tågen når ud til områder, der ellers kan være svære at nå, så ingen steder overses.

Saniguard væsken indeholder aktive ingredienser, der tilsammen er effektive mod en række mikroorganismer som bakterier, svampe og vira.

Vi anbefaler at bruge Saniguard som et supplement til de nuværende rengøringsrutiner.

.

Aktive ingredienser

Vand og glycerol, der er hovedkomponenterne i vores traditionelle sikkerhedståge, er kendte komponenter i eksempelvis tandpasta og er absolut uskadelige.

Disse grundbestanddele sikrer, at de sanitære stoffer hurtigt, effektivt og sikkert distribueres ud til alle afkroge af lokalet og sikrer den nødvendige effekt af desinfektionsmidlerne.

Eucalyptus, Tea Tree olie, Lemon extract og Terpineol – alle stoffer med en anerkendt virkning, der i selv begrænset mængde bakteriedræbende, uskadelige og uden negativ påvirkning på omgivelserne.

Rent og miljøvenligt

Miljøpåvirkningen ved brug af barske rengøringsprodukter og engangservietter som forebyggelse af smitte er betydelig, så Saniguard er en fantastisk løsning.

Bare én aktivering kan desinficere store områder, og den kraftfulde maskine vil sende de mikroskopiske partikler af desinficerende stoffer ud i selv de mindste revner og sprækker.

 

 

 

 

 

 

 

 

Effektiv mod

De aktive ingedienser i Saniguard tågen har en dokumentet virkning over for mikroorganismer som bakterier, svampe og vira, for eksempel:

  • E. coli
  • Candida albicans
  • Streptococcus pneumoniae & Legionella pneumophila
  • Staphylococcus aureus
  • Pseudomonas aeruginosa

Nogle stoffer har ligeledes vist sig effektive mod SARS-CoV-2 (COVID-19) uden at dette dog er dokumenteret.

 

 

 

Velegnet til alle miljøer

Dampformen af de aktive kemikalier er ideel til områder med stor risiko for smitteoverførsel herunder hospitaler, især afdelinger med smitsomme sygdomme, operationsstuer og venteværelser, skadestuemodtagelse m.v.
Saniguard er også perfekt til at desinficere kontorlokaler, klasseværelser, klinikker – ja kort sagt, alle steder hvor mennesker samles, og hvor der sættes krav til at hygiejnen er i top.

Tågen forårsager ingen skader på overflader, den er ikke-ætsende, virker ikke lokalirriterende, er ikke brændbar og helt sikker for alle, der kommer i lokalerne efterfølgende.

Sikker i brug

  • Laboratorie tests foreligger
  • Opfylder sikkerhedskrav til elektronisk udstyr (73/23/EEC) og EMC direktiv (89/336/EEC).
 
                                      
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adgangskontrol

Tågesikring

Videoovervågning

Scroll til toppen