Safeguard

Saniguard

SANIHAZE

I tider med usikkerhed, ønsker vi alle at gøre alt, hvad vi kan, for at beskytte os selv og vores kære. Som sikkerhedsfirma tager vi vores løfte, om at give sikkerhed og tryghed til alle, alvorligt.

Vi ønsker at tilbyde produkter, der virkelig sikrer folk – ikke kun mod kriminalitet, men mod enhver potentiel fare. Det er derfor, vi skabte Sanihaze.

Sanihaze-serien består af bærbare desinficerende tågegeneratorer, designet til at rense store områder. Ideelt til rum, hvor hygiejne er i højsædet, hvor dette produkt er beregnet til at give dig ro i sindet i selv de mest udfordrende tider.

Sådan virker det

Vi har tilpasset den teknologi, der anvendes i vores sikkerhedstågegeneratorer, til at fordele vores Sanihaze-væske hurtigt, effektivt og grundigt.

Tågen skabes ved at lede Sanihaze-væsken gennem en varmeenhed, der fordamper væsken. Dampen sendes hurtigt ud i luften, hvor den kondenserer, hvilket skaber en let tåge.

De mikroskopiske partikler i den desinficerende tåge, når ind til de mest svært tilgængelige steder, så du kan være sikker på, at du får sikret alle steder.

Vi anbefaler at bruge Sanihaze som et supplement til din almindelige rengøringsrutine.

.

Fjernbetjent aktivering

Den trådløse fjernbetjening reducerer indsatsen for rengøringspersonalet. Du skal blot placere maskinen i det område, der skal renses, forlade lokalet og aktivere maskinen. Maskinen stopper automatisk efter det programmerede tidsrum.

For at regne ud, hvor længe maskinen skal aktiveres, kan du tage tage volumen af det område, du vil rense, og dividere det med 20. Dette vil give dig det antal minutter, du bør aktivere maskinen i, for eksempel 2½ minut for et lokale på 20 m2 med 2,45 meter til loftet.

Rent og miljøvenligt

Miljøpåvirkningen ved brug af barske rengøringsprodukter og engangservietter som forebyggelse af smitte er betydelig, så Saniguard er en fantastisk løsning.

Bare én aktivering kan desinficere store områder, og den kraftfulde maskine vil sende de mikroskopiske partikler af desinficerende stoffer ud i selv de mindste revner og sprækker.

 

 

 

 

 

 

 

 

Beskyttelse du kan stole på

Testet efter EN 14476+A2:07-2019 og sikrer mod:

• Aspergillus brasiliensis
• Staphylococcus aureus
• Pseudomonas aeruginosa
• Candida albicans
• Human coronaviruses
• E. coli
• Influenzas

Velegnet til alle miljøer

Dampformen til fordeling af desinfektionsmidlet, er ideel til områder med høj risiko for luftbåren overførsel af infektion, herunder hospitaler, især på afdelinger for smitsomme sygdomme, vuggestuer, børneafdelinger, operationsstuer og overfyldte ambulatorier.

Den er også perfekt til at rense kontorlokaler, klasseværelser, lagerbygninger samt
offentlig transport.

Tågen i sig selv, vil ikke forårsage skader på overflader, som den sætter sig på og den er ikke-ætsende.

Sikker for alle

 

• Testet af et CDC akkrediteret laboratorie
• Testet af et ISO 17025 testlaboratorie og ISO 15189 medicinsk laboratorie
• Testet af en inspektionsorganisation for infektionssygdomme (CDC-akkrediteret)
• Opfylder lavspændingsdirektivet (73/23/EEC) og EMC-direktivet (89/336/EEC)

 
                                      
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adgangskontrol

Tågesikring

Videoovervågning

Scroll to Top